Tarieven en Vergoedingen


In verband met een recente verhuizing is het per 01-07-2021 alleen nog mogelijk om op (uw) locatie een afspraak te maken voor natuurgeneeskundige behandelingen (Auriculotherapie en Polsdiagnostiek) of de cursus Buteyko ademmethode (individueel of in een groep). U kunt een email sturen of even bellen om te informeren naar de mogelijkheden in uw situatie.


Ziektekostenverzekeringen vergoeden de behandelingen en de ademcursus helaas niet.


De Buteko cursus bestaat uit 5 afspraken van een uur (groepen anderhalf uur). Kosten 275,00 euro (individueel of in groepsverband). In een straal van 20 km van Gaanderen wordt geen reisvergoeding gerekend.
De training in groepen is mogelijk vanaf 2 of meer personen. Vanaf 4 personen is korting mogelijk. Na 6-8 weken is er een follow-up (eventueel telefonisch) om uw vorderingen te evalueren. Ook is er ruimte tot het delen van ervaringen en vragen en problemen kunnen worden behandeld. Vanaf de start van de cursus heeft u 6 maanden gratis begeleiding via email of telefoon.

Individuele (losse) sessies: intake €75,00 en vervolgsessies €55,00.

Betaling per 1-1-2021: via een betaalverzoek vooraf aan de start van de training of op de dag van behandeling.


Lezing/ Presentatie

Heeft u een groep mensen die interesse heeft in de Buteyko Ademmethode en wilt u een lezing/presentatie organiseren dan kunt u contact opnemen voor het overleggen van de data (kosten lezing € 15,= per persoon).