Disclaimer


In deze praktijk diagnosticeren en behandelen we geen ziekten maar onderzoeken en corrigeren/deblokkeren we energetische (lichaams) velden. Lichamelijke en emotionele klachten kunnen daarbij richtinggevend zijn maar zijn niet de centrale aandachtspunt. De zonodig fysieke interventies ter ondersteuning hiervan bestaan uitsluitend uit behandeling met ooracupunctuur en advies met betrekking tot vitaminen, mineralen en homeopathische middelen.

De Buteyko methode is een ademmethode die u kunt leren om zelf bepaalde symptomen op te heffen en uw algehele gezondheid te verbeteren. Niemand geneest u maar u kunt zelf leren hoe u zelf invloed kunt hebben op uw genezing.

Indien u lichamelijke en/of psychische aandoeningen heeft en u hiervoor een gedegen onderzoek en/of behandeling nodig heeft wordt u aangeraden dit te doen.

In het belang van een goede begeleiding is het van belang om uw klachten of eventuele ziekten, medicijnen en behandeling bij artsen, specialisten of andere therapeuten door te geven aan de therapeut.